Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2014 13:56 - Едуард Сноудън е „разкрил” на Русия цялата истина за НЛО?
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 2260 Коментари: 3 Гласове:
41


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Едуард Сноудън е предал на руските спецслужби неопровержими доказателства не просто за съществуването на извънземен разум, но и това, че в действителност от средата на миналия век САЩ ръководят пришълци. Тази информация излезе в медиите миналата седмица.

Иранската информационна агенция Fars News Agency я е препечатала от сайта whatdoesitmean.com. Ще се съгласите, че е доста странно, че тъкмо този сайт е разбрал за толкова важна информация, ако само Едуард Сноудън лично не я е изпратил като копие до получателите, когато е изпращал на ФСБ толкова ценната информация.

В „извънземното досие” се съобщава, че властта в Америка съвсем на принадлежи на правителството, а на пришълците. А също така, че след „неуспеха” на нацистка Германия през Втората световна война, извънземните, които са помагали на Третия райх да наложат световно господство, са прескочили през Атлантика и са предложили аналогични услуги за завоюване на света на САЩ, предполагайки, че тази държава има най-голям потенциал за подобен род начинания.

Тук собствено „статията” и приключва, а по-нататък се привеждат откъси от интервюто на бившия канадски министър на отбраната Пол Хелиер, което той съвсем неотдавна даде на Софико Шеварнадзе за канала Russia Today. Господин Хелиер съобщава, че е абсолютно убеден в съществуването на извънземните и дори лично е виждал неидентифициран летящ обект.

Освен това бившият министър напълно сериозно заявява, че в момента на Земята има между 2 и 12 вида извънземни:-С ВВС на САЩ сътрудничеха така наречените „нордически блондини” и „високите бели”. Те могат лесно да остават незабелязани. Но съществуват много видове извънземни. Всички те са различни… Ако срещнете сив дребосък, ще разберете, че преди не сте виждали нищо подобно. Но ако видите нордически блондин, по-скоро ще си помислите, че пред вас е датчанин или някой от онези области. Но аз имам приятел, който може да разпознае извънземно. И дори е виждал едно от тях на улицата.В интервюто той отбелязва, че съществува „извънземна федерация, която всички тях ги обединява”. Интересно, дали господин Хелиер не е любител на „Междузвездни войни” на Джорд Лукас? Неговият възторжен разказ за космическата федерация сигурно е вдъхновен от сюжетните линии на легендарния филм.

Какво общо има с това Едуард Сноудън, ще попитате вие? Ако сме откровени, нищо. Цялата информация за разобличаването на извънземните не е нищо друго, освен поредната вестникарска лъжа. Ако помислим разумно, дори и да допуснем, че подобна информация е била предадена от американски разобличител на руските спецслужби, то никой и никога не би разбрал за това. А дори и да беше разбрал, това със сигурност не би бил сайтът whatdoesitmean.com.




Гласувай:
42



1. fascindoo - Не само...
03.02.2014 11:46
"поредната вестникарска лъжа", както пишете (и много правилно).
Поредната сцена от Театъра "НЛО" на сатанинската секта зад Океана (а след ІІ св. война на юдейските секти и пред Океана) за ошашаване на Световното СТАДО!

А самото лейтенантче Едуард Сноудън - кой знае знай ли се - на кого фанфари ...
Щом е избрал Путин - всьо ясна...
цитирай
2. estirbg - Ето това е истината! -
03.02.2014 21:16
"... властта в Америка съвсем на принадлежи на правителството, а на пришълците (това не са пришълци, а падналият ангел от небесата, с неговата демонична армия). А също така, че след „неуспеха” на нацистка Германия през Втората световна война, извънземните, които са помагали на Третия райх да наложат световно господство, са прескочили през Атлантика и са предложили аналогични услуги за завоюване на света на САЩ, предполагайки, че тази държава има най-голям потенциал за подобен род начинания." - казва Сноудън.
След като Луцифер не успя да извърши пъкления си план чрез Хитлер и той бе смазан от справедливостта на съдбата, сатана се наложи да приложи нова тактика с нов двигател и изпълнител на смъртоносните си планове, а именно - архаичният човекоубиец застана зад САЩ с неговата вероломна и безпардонна политика на агресия и насилие.
Не напразно Библията посочва, кои са зверовете, които ще помогнат на змея (сатана) - това са Първия звяр в лицето на Римокатолическата църква и Втория звяр - в силата и политиката на САЩ - този тандем ще наложат най-рестриктните и фалшиви религиозни закони, засягащи Божия закон с подменената Чевърта заповед. Този тандем ще тласне човечеството към огнената геена. Така е написано в Библията, което значи, че скоро ще се случи...
цитирай
3. rotanov - В интервюто той отбелязва, че съществува „извънземна федерация, която всички тях ги обединява”
11.02.2014 22:32
Много странно защо смятат че няма ? Нима биологични видове за които разстоянията в космоса не са непреодолимо препятствие не са достатъчно интелигентни за да създадат такова нещо? Нима само ние хората можем да правим това? Каква е гаранцията че няма две или повече такива и ние не сме под влияние на "лошата" такава? Както пише в постинга раса която помага на лидери като Хитлер и сега САЩ да доминират над света нима е добра? Може би зачестиха филмите и призивите "да не се изпращат сигнали към космоса за да не дойдат "лошите" извънземни " са с цел да не се разбере за геноцида над хората които се извършва и съответните сили там да се намесят! Може би си имат директиви за ненамеса в развитието на една цивилизация. Нима само ние хората сме толкова умни за да измисляме закони?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 689483
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930