Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2014 11:08 - Черна прокоба тегне над българските банкноти.
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 4491 Коментари: 7 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          image Снимка: Блиц   Варненец разкри прокоба в българските банкоти. Според мистериозния човек, тя носи нещастия и беди на страната ни. Той не си разкри лицето и остана скрит за чадър, докато разказваше своята теория пред TV7. "Острие пронизва лъва на двадесетолевката, а това е символът на Васил Левски. Копие като лък на цигулка е забито в сърцето на Алеко на 100-те лева. На гърба на петолевката има забулена бременна коса, а през гърлото й минава коса - като смъртта. Отпред пък има човек с трънен венец. На 50-те лева е любимата на Пенчо Славейков - Мара Белчева, а се вижда как духът напуска тялото", сензационно показа човекът.

Автор на картината с бременната жена е художникът Иван Милев.

"Прободен лъв има и на Мадарския конник. Това е символ на победата над Византия", разказа пък своята версия проф. Николай Овчаров.

Пред "България без цезура" мъжът е разкрил своятна самоличност, казва се Красимир Божев. Той разкриво още фаталин подробности.

За банкнотата от 20 лева:

1. На лицевата част на банкнотата от 20 лева сме отбелязали масонското ръкостискане с палец отгоре в чийто символ има забито копие.

2. Отново на лицевата част на банкнотата от 20лева сме отбелязали три копия забити в ахилесовата пета на лъва, който е символът от ГЕРБ-ът на Република България.

3. На гърба на банкнотата от 20 лева имаме лъв и ОТНОВО копие забито в гърба му!

4. Отново на гърба около центъра на банкнотата от 20 лева ОТНОВО има копие! Този път е забито във входа на Парламента ни. Храма където си пишат законите на държавата!

5. Още едно копие в надписа над Парламента и в надписа „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“

6. Отново на гърба на банкнотата от 20 лева в долният десен ъгъл има колело на живота с шест копия и символиката отново е негативна!

За банкнотата от 5 лева:

1. Тук имаме жена с типично българска носия. Тя привидно е бременна защото дясната ръка придъжа корема в долната му част, а лявата й ръка го гали отгоре. Зад гърба й обаче се появяват като пипала на октопод, които се опитват да я сграбчат.

2. Следващото, на което обръщаме внимание е дясната фигура. Тя отново е бременна е без лице и изразява СМЪРТТА! Пред лицето й се появява СЪРП, който вероятно Ви е познат предмет от повечето филми на ужасите в момент на убийство.

3. Завършваме с символа долу! Той е характерен за ОПЕЛО и е символ на СМЪРТ! Този символ все едно опява смърта в миналия символ.




Гласувай:
45



1. stamenmihalevski - Силно се надявам блогърът Анонимос ...
08.03.2014 22:35
Силно се надявам блогърът Анонимос3 да е блокирал коментарите, защото в противен случай ще трябва да си направя доста неприятни изводи за тукашните(блогърските) патриоти. Явно пред парата всички мълчат, дори тези с псевдонимите... Според мен символите на банкнотите не могат да повлияят на съдбата ни като народ, така както аз не можех да накарам слънцето да раздуха облаците, да принуди дъжда да спре и да ме стопли, когато бях дете, и когато рисувах в пясъка слънца. Друго обаче е страшното. Вероятно някой човек или по-скоро група от хора, имащи не малка власт в ръцете си, щом са участвали в оформлението на облика на банкнотите ни, са доста суеверни, което не е престъпление естествено, но и българомразци, човекомразци, което също не е престъпление дотогава, докато не станеш причина или съучастник в обедняването или смъртта на някой човек или още по-лошото на цял народ... В чий мозък може да се роди идеята около бременна жена да се изрисуват пипала на октопод или сърп около врата й? И на всичкото отгоре ония малкия, който е склонил глава и преметнал качулката, като на погребение. Ами ако властимащите започнат да рисуват слънца, когато вали дъжд, тогава пак ли ще замълчим...? Кое е по-добре, да рисуват слънца, когато вали дъжд или да рисуват сърпове около шията на бременни жени?
цитирай
2. tera - За момента не ги е блокорал явно
08.03.2014 23:10
Лично аз смятам, че г-н Божев търси под вола теле!

Имам два поста, свързани с българските банкноти и впечтлението ми е съвсем различно. Понеже не съм се заровила толкова надълбоко като господина и изказвам лично моите впечатления.

http://tera.blog.bg/izkustvo/2011/05/05/ivan-milev-edin-quot-neizvesten-quot-genii.742420

цитирай
3. stamenmihalevski - до tera
09.03.2014 00:19
:))) Прочетох двата поста "Парите разказват... или спрете тези безсмислени класации..." и "Иван Милев - един "неизвестен" гений". Честно казано не разбрарах каква информация има в тях за парите, символите в банкнотите и личните ви впечатления. Лични впечатления за творбите на Иван Милев или за някой музей е едно, а съвсем друго за символиката на банкнотите. От клипчето на БТВ научих, че Петър Берон бил милионер и или той, или някой друг гинеколог и толкова. Не мисля, че в поста и в коментара ми по-горе става въпрос за милионери, гинекология или музеи. Аз лично уважавам всяко мнение, дори и да не съм съгласен с него, но вашето е "г-н Божев търси под вола теле" и... И до там... :))) ОК Щом не искате да споделите и още нещо или поне да се аргументирате, ще уважа правото и желанието ви да замълчите. Ако все пак решите да изкажете впечатленията си от символите в българските банкноти или аргументи в защита на позицията ви, че под вола се търсело теле, ще се радвам да прочета написаното.
цитирай
4. tera - Пък аз не разбирам, защо Вие ми отговаряте, вместо автора на поста?
09.03.2014 00:44
Или сте едно и също лице?

Без да се впускам едно по едно да коментирам твърденията, ще спомена това, което си е направо идиотско:

1. Тук имаме жена с типично българска носия. Тя привидно е бременна защото дясната ръка придъжа корема в долната му част, а лявата й ръка го гали отгоре. Зад гърба й обаче се появяват като пипала на октопод, които се опитват да я сграбчат.

Как ще коментирате "пипалата на октопод", да не е бил под влиянието на LSD господина и оттам това твърдение?

Смятам, че и останалите твърдения са също толкова идиотски.

цитирай
5. stamenmihalevski - до tera
09.03.2014 02:20
:))) Честно казано си помислих, че г-н Божев е Анонимус 3 и че вие твърдите, че той търсел под вола теле, а коментара е в отговор на моя. хаха Моя грешка. Извинявам се, но все пак мнението ми си остава същото. В момента съм само на няколко бири, LSD не употребявам и въпреки това ги виждам съвсем ясно тези пипала, че чак и главата на октопода зад жената. Сърпът около шията на другата също е ясно различим, както и малкия символ долу. Триъгълниците в двайсетолевката не знам дали могат да бъдат тълкувани само като копия, затова и не съм ги коментирал. Щом мислите обаче, че "идиотски" е достатъчен аргумент, с който да си защитите тезата, ОК, значи всички, които ги виждаме тези символи така, както са описани в новината, за вас сме идиоти или може би дрогирани. Честно казано не бях очаквал толкова изчерпателен отговор. :))) Да си нося ли табелка "идиот" или "дрогиран" от утре, или...? Аз лично не обичам да обиждам и затова няма да постъпвам като вас, но все пак не се сдържвам и ще попитам - с очилата ли сте?
цитирай
6. apollon - Това само показва колко са слаби ...
09.03.2014 09:49
Това само показва колко са слаби символите на държавността и какви некадърни хора изготвят банкнотите, а също показва, че няма конкурси. Няма солиден контрол върху изрисуването на банкнотите.
цитирай
7. tera - @5 Направо
09.03.2014 21:47
си взех микроскоп, за да мога да те забележа.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 689876
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930