Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2014 22:07 - Най-неочакваните мистерии на България разбиват всички наши представи (ВИДЕО)
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 8113 Коментари: 8 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато прочетете за тези мистерии на България, никога повече няма да бъдете същите

 

Някои читатели е възможно да са чували името  Милан Миланов, бивш служител в системата на МВР. Той е автор на една поредица от книги, в които разгадава невероятни и изключителни мистерии на България.

Ако обаче не сте чували за Милан Миланов и неговите разкрития, обещаваме ви, че ще научите най-неочакваните разкрития.

image

Мистерии на България

Преди да започне да пише 8-томната поредица, Милан Миланов се запознал с Гергана Герасимова.

Гергана Герасимова притежава дарбата да приема информация от Космоса и от Акаша, а след това да я транслира на човешки език – в случая на български.

Докато бил в МВР, Милан Миланов пътувал много по света, но също така контактувал с Веса Маркова и със  Стефанка Мирчева (жена на БГ поет Иван Мирчев) –  двете дами, вече в Рая, имали способности на феномени  и разчитали информация от Акаша.

Интересно ще бъде да научите как бившия милиционер се доверил на Гергана Герасимова.

Той я попитал 3 въпроса. Отговорите знаел от предишните си контакти с Веса Маркова и със  Стефанка Мирчева, които били изпратени от Акаша, но никой друг жив българин с изключение на тях тримата не можел да знае за тези неща.

image

Мистерии на България са описани в поредицата на Милан Миланов

Милан Миланов задал своя първи въпрос, който бил свързан с Троя – т.е. къде е била Троя. Гергана отговорила в гр. Царево.

Второто питане било свързано с о. „Свети Иван“ – какво е имало там.  Гергана казала, че там се намира първата в света Библия.

Третият въпрос бил свързан с о. Света Анастасия, който се намира до Бургас. Гери казала, че там са една част от древните книги от Александрийската библиотека, която била най-голямата в света, но за нещастие изгоряла.

След като чул точно тези отговори, Милан Миланов се убедил, че Гергана действително получава отговорите от Акаша и започнал работа с нея.

Ето някои от по-интересните мистерии, които Милан и Гергана извадили на бял свят.

До африканската държава Зимбабве имало древен град, който бил на възраст само 200 хил. години.

До Куба посочват, че в миналото имало древен град, който потънал.

Наскоро за тези две находки и мистерии се появи информация в интернет. В Chudesa.net направихме статия със снимки  ТУК.

В Румъния има уникален подземен град, който е много по-обширен от столицата Букурещ.

Гергана предала информация за потънало в Балтийско море НЛО и за 3 огромни пирамиди в Босна и в Херцеговина. Те са по-стари на възраст от Хеопсовата пирамида.

Милан Миланов се занимава с разгадаване на загадката на Тайната книга.

Текстовете на Тайната книга са написани върху кожени листове. Книгата е изписана с непозната за съвременния човек писменост.

Тайната книга е на 35 хил. години и е била на древните атланти.

Тази изключителна находка е намерена в едно подземие, а човекът, който я намерил желае да остане в анонимност.

В Тайната книга древните атланти писали как траките напуснали Атлантида и се пръснали по нашите земи.

Вътре има информация кои градове са издигнати от траките. Какви съкровища – материални и духовни са притежавали.

Когато Милан Миланов преведе написаното в тази книга, нашите представи за историята и за света ще се променят тотално и глобално.

Друго любопитно е как българи са успели да достигнат до Шамбала. После се заселват в днешен Китай и Япония.

Българи са започнали да строят Китайската стена, след контакт с мъдростта на Шамбала. Имало и писмени документи, които се съхраняват в китайски архиви и които потвърждават тези сведения.

В Родопите има връх, който се нарича Свети Илия над с. Хухла. На този връх се намирали 2 града – един на древните атланти, а вторият е  на римляните.

Свети Илия от Библията е бил в Родопите и е правел проповеди там.

След тези невероятни разкрития и мистерии на България не трябва да се чудим защо всички казват, че ние българите сме богоизбрани.






Гласувай:
48



1. apostapostoloff - На това му се вика
25.04.2014 02:26
КУКУВИЧА ПРЕЖДА.
цитирай
2. estirbg - Под множество постинги достатъчно обстойно обясних чии са тези феномени
25.04.2014 13:11
с кого всъщност контактуват екстрасенсите и че получават информация не от извънземни или древни просветители, а от самите демони на сатана, които знаят цялото ни минало на пръсти, тъй като са свидетели и участници в историята ни още от време Адамово. Естествено, че ще покажат потъналите градове /възможно е още от потопа да са руините/.
Естествено е, че информацията на Гергана и ще е идентична с тази на Веса Маркова и Стефанка Мирчева - нали един и същ е информаторът - сатана. Същият феномен констатирахме в случая с Ванга и маите:
http://estirbg.blog.bg/history/2012/12/09/zagadkite-na-maite-ruhnaha-21-12-2012-g-oznachava.1029020
Атлантида е фалшификат, както и другите по-горе посочени артефакти. Всичко това е с цел заблуда, за да може Луцифер да си изгради по-достоверен образ на Божия син, когато дойде на земята и се представи за Исус - как няма да му повярва човечеството, когато "дигне булото" на тези отдавна неразрешими "мистерии".
Той знае всичко за тези артефакти, защото или сам ги е заровил /древни капани!/ или просто е присъствал в тяхното съответно историческо време.
Не се поддавайте на заблуди, времето наближи съвсем и скоро ще бъдем свидетели на още по-зрелищни измами.
цитирай
3. fmax - Към Estirbg
25.04.2014 15:46
Привет!
Може ли да ми обясниш има ли разлика между "демони на сатана" и Луцифер?
цитирай
4. balar - името луцифер
25.04.2014 16:44
fmax написа:
Привет!
Може ли да ми обясниш има ли разлика между "демони на сатана" и Луцифер?


придобива популярност през средните векове и то предимно на запад. така че може да се свърже с локи-вер или локи вълка, върколака.
цитирай
5. danidin - Доста се е разраснало движението Ню ...
25.04.2014 18:08
Доста се е разраснало движението Ню ейдж с неговите си заблуди и то е в противоборство със заблудите на християнската религия-вечната борба между тъмната и светла полярност,между чернобялото и сиво мислене.
цитирай
6. estirbg - Дo fmax - В Библията се говори за
25.04.2014 22:03
едно сияйно ангелско същество, сътворено като „шеф” на ангелския свят, с особени привилегии, стоящо най - близо до Бога след Божия син. Името му, Деница, син на зората, преведено от еврейски значи светещ, блестящ. В латинския превод на Библията  направен от Йероним, той е наименован Луцифер, което значи носител на светлина. Словото говори за трагедията на този висшестоящ херувим. Той е заемал най-високия пост на небето, именно в непосредствена близост до Бога, в блясък и възвишено положение, и извършвал специални функции. Надарен с висша мъдрост и красота той е наречен „осеняващ”херувим”. Споменаването на различните скъпоценни камъни в Езекил 28:13 подчертават високото положение на този ангел, който след Христос е бил най-почитан на небето.
Враждата на Сатана е започнала вероятно много отдавна и във всички случаи предхожда сътворението на Земята, защото в Едем той се явява вече като враг. В Библията го срещаме с двете му имена „сатана” и „дявол”. Първата е от еврейски произход, а втората от гръцки. И двете означават „противник”, „враг”, а неговите сътрудници и съмишленици от ангелския свят са наречени демони - паднали ангели.
цитирай
7. penchoan - Според лъжеца антихрист М. Мила...
25.04.2014 22:56
Според лъжеца антихрист М. Миланов, Христос не е умирал и възкръсвал, а живял в Япония след кръста с Мария Магдалена и имал три дъщери. А Света Богородица била софиянка от село Бистрица! Книгите му не стават и за детски приказки, защото са смешни!
цитирай
8. fmax - До Estirbg и до всички
29.04.2014 22:03
Благодаря!
За мен няма значение превода на думите- "противник", "враг".Важното е как чувствам и осъзнавам, какво се "крие" след тези думи- Луцифер, сатана, паднали ангели...
Аз усещам, че няма зло и добро, в светлината на вярата.И едното и другото са част от Бог.И двата полюса - лош/добър са едно.Зависи от гледната точка.И двата полюса се намират в Цялото- това, което е.А цялото е Бог.
И в този смисъл, аз не се боря и не отричам Луцифер, сатана.Аз ги приемам, като част от мен.И се опитвам да ги трансформирам и преобразувам в добро.
Някак си от коментарите на estirbg, оставам с вътрешно чувство, че тя/той се дистанцира от тази страна на Бог- Луцифер и неговите ангели. Отдръпва се.И внушава, че те са от "другата" страна, и ние трябва да се "борим" срещу тях.
Борейки се, обаче, ние им предаваме част от нас самите, даваме им неосъзнато контрол над нас.
Точно това, което Те искат.
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 687793
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930