Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2014 14:26 - Спряха влака Бургас - Варна, свалиха жена с мощно енергийно поле
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 2047 Коментари: 0 Гласове:
52


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageСпециални датчици, с които се измерват опасни лъчи, изправили на крака служителите на реда!

Пътническият влак Бургас-Варна беше „арестуван” от Гранична и Транспортна полиция на гара Карнобат, където се извършва връзката между двата морски града.


Специални датчици, с които се измерват опасни лъчи, изправили на крака служителите на реда, за да предотвратят евентуална опасност от атентат или радиация. Настанала паника, че е възможно да има изкуствено генерирано магнитно поле с неидентифициран източник, пише „Флагман”.

На гарата в Карнобат започна щателна проверка, свалена беше жена, разказали пътници от влака пред Флагман.бг.

Жената, която е отведена от униформените, е от близкия до Карнобат град Стралджа. Малко преди да се качи на влака, тя е била на лекар в Бургас, където ѝ било правено изследване с Ядрено-магнитен резонанс. (Забележка на BurgasNovinite.BG - най - вероятно става дума за радиоизотопно изследване, а не за ЯМР. Виж справката по- долу.)


Медикът я предупредил да не ползва обществен транспорт, но тя не го послушала, допълва още авторът на статията от "Флагман" и уточнява, че когато жената се качила във влака, тя е била повод да бъде засечено високоенергийно електромагнитно излъчване с особена радиочестота.

Инцидентът е станал във влака, който тръгва от Бургас и прави в 17 часа връзка за Варна в Карнобат. След като била свалена от композицията, на жената ѝ било забранено да ползва отново БДЖ и бил повикан неин близък с автомобил, за да я откара в Стралджа./БЛИЦ

----------------------------------------

Радиоизотопните изследвания се правят с радиоизотопи - радиоактивен йод, калий, фосфор и прочее. На пациента се инжектира вещество, което е маркирано с радиоактивен атом (изотоп), и се следи как се натрупва в организма на пациента. Това натрупване се заснема с гама-камера или друг метод на форфоресценция! Относително най-вредно е, защото радиоактивният изотоп е в тялото на пациента и излъчва алфа- и бета- лъчи, които са канцерогенни. Въпреки ниските дози, известно време след изследването пациентът може да е радиоактивен - зависи от вида изотоп (времето на полуразпад и времето на полуелиминиране от оранизма).

Практически ЯМР-скенерът е безвреден, понеже не ви облъчва с нищо, а ви излага на специално магнитно поле, при което се използва едно физическо явление, наречено "спин на електроните". Не облъчва пациента с радиация а засича движението на водородните атоми в човешкото тяло.




Гласувай:
53



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684652
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031