Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2015 12:33 - ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОКТОРИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ УМИШЛЕНО СЕ ДИАГНОСТИЦИРАТ ЗДРАВИ ХОРА С РАК, ЗА ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 2046 Коментари: 0 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

Все по-често лекари  нарушават Хипоратовата клетва,  диагностицирайки здрави пациенти с рак, за да печелят от  химиотерапевтичните отрови.
Защо лекарите да не лъжат, когато цялата ракова индустрия е един гигантски бизнес от началото до края? Чудно ли е тогава, че големите кооперации в света влагат много повече в химиотерапия и радиационни изследвания, отколкото в техниките за предотвратяване на болестта? От  профилактика на болести не се правят пари за разлика от лечението на самите болести.
Вземете например доктор Дейвид Фата, виден онколог в Мичиган, който призна в съда, че преди една година умишлено и неправомерно е диагностицирал здрави хора с рак. Д-р Фата призна също, че им е давал лекарства за химиотерапия с цел извличане на печалба.
Това обаче не се случва само с раковите болести, а при почти всяка болест, от която лекарите могат да генерират приходи чрез рушвети и комисионни възоснова на обема пациенти, лекувани с определени лекарства.

“Много от тези безскрупулни лекари са като бизнесмени без съвест. Единствената разлика е, че те имат вашето здраве и доверието ви в ръцете си – много опасна комбинация, когато става въпрос за пари”, каза д-р Сайед Мохамед, пенсиониран онколог, който признава, че е свидетел на тази тенденция вече десет години.

“Това е моят избор,” казва доктор Дейвид Фата, признавайки се за виновен. “Знаех, че клинично това не е необходимо.”
Той бе осъден за участие в схема за измами на Medicare в размер на 35 $ милиона, която включва фактуриране на правителството на медицински ненужни онкологични и хематологични лечения.
Според правителството, Фата имал контингент от 1200 пациента и е получил 62 милиона щатски долара от Medicare от продажби в общ размер на $ 150 милиона.

Главният прокурор на САЩ Barbara McQuade каза, че ще пледира за доживотен затвор за Фата, наричайки неговия случай “най-нечуваната” измама в здравеопазването, която кабинетът й е виждал.

Д-р Фата е само брънка от системата. Като него има хиляди законно практикуващи лекари и онколози в Съединените щати и в света, които са виновни за същите престъпления, но тъй като летят под радара, те никога не биват заловени.
Тъй като ние продължаваме да играем тази шарада, оставяйки обществеността да вярва, че ракът се лекува с отрови, хората ще продължават да умират, а лекарите ще продължат да правят пари до деня на смъртта им.

http://bg.checkonline4you.com/vse-poveche-doktori-priznavat-che-umishleno-se-diagnostitsirat-zdravi-hora-s-rak-za-da-se-pechelyat-pari/




Гласувай:
51



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 689056
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930