Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 18:14 - Папа кръст дявол
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 1690 Коментари: 0 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

 

Виждали ли сте на кръста в стола зад покойния папа Йоан Павел II, както той седи върху?  Това е с главата надолу! Всички Такива кръст познавам толкова добре запазените незаписани тя е символ на Сатана.

Професор JS Malan обяснява какво означава този кръст в статията "Кралството на Сатана" (царството на Сатана):

"Този кръст не е счупен, но се обърна с главата надолу. Това показва, отхвърлянето на Исус Христос и презрение към Евангелието на спасението. Обърнат символи са типични за противоположни ценности, преследвани от сатанисти. Хората, които понякога се умъртвяват на Сатана на Black Sabbath са разпнат с главата надолу в съответствие с тази традиция. "

"Този кръст не е счупен, но с главата надолу. Това показва, отхвърлянето на Исус Христос и презрение към Евангелието на спасението. Обратните символи е типично за противоположните ценности и преследвана от сатанисти. Хората, които понякога се умъртвяват на Сатана на Black Sabbath са разпънати Up и в съответствие с тази традиция. "

 image

 

Стол Поуп в пълен оглед на обърнатия кръст.
 

Съвпадение? Това няма да ме накара да повярвам. Не, това е много съзнателно направено. Някой може да попита защо, но ние знаем, че католическата църква е преследван вярно, родени-и Jesusbekдnnande християни през вековете. Може би това е отговорът? Те се противопоставят на Исус и на истинския християнин!
 

image

Папа Йоан Павел II да седи тук, на друг папския стол, но все пак с обърнат кръст.
 

image

Мамертинска тъмница в Рим, който ще, наред с други неща, Петър, са останали. Олтарът е издигнат в негова чест с обърнатия кръст.
 

image

Тя се казва, че когато Петър бил измъчван, както той е бил разпнат с главата надолу. И това е, когато обърнат кръст, слезе.

Но това, разбира се, просто една легенда, която е най-вероятно, съставена от католическата църква.

Но за да бъде разпнат с главата надолу, не е същото като на кръста е нагоре и надолу.

Сега чувам някой да казва, че тъй като обърнатия кръст е символ на Peter в католическата църква, то е, защото папата има обърнат кръст на стола си, защото той е наследник на Петър. Тогава казвам: Каква заблуда! "Наследник на Петър"? !!
 

Във видеото по-горе, тя се разкрива ясно култа към личността и се покланят на овцете папа, поклонение, че Исус наистина трябва да има. В края на видеото, което виждате на обърнатата кръст на "вяра" на папата, когато той седи и проповядва.

 
На два от символите по-долу ще видите ключовете, когато символизира властта Петър. Peter няма власт. Това е Исус, който има цялата власт на небето и на земята. Те са така умело прати орган на Исус на Петър, след като разширение на папата.Така Папата заменя Исус Христос, Божия Син!

Това не е Петър, който строи събрание. Това е Исус! А Исус не се основава събрание на Петър, но той изгражда събрание на откровението на кой е той!

Симон Петър отговори: "Ти си Христос, Синът на живия Бог." Исус му каза: "Блажени са си, Симоне, сине Йонов, защото плът и кръв не са ти открили това, а Моят Отец, Който е на небесата и Аз ти казвам, че ти си Петър и на тази канара * Аз ще се строи.. Моята църква; и портите на ада няма да й надделеят Аз ще ти дам ключовете на небесното и каквото вържеш на земята, ще бъде вързано на небесата, а каквото развържеш на земята, ще бъде развързано на небесата ".. (Матей 16: 16-19)

Когато Исус каза: "на тоя камък", след което той вярва във вярата и изповедта като Peter произнася. Можете да прочетете повече за това в 1 Коринтяни 3:11, Ефесяни 2:19 и Откровение 21:14.

Що се отнася до ключовете, тъй като е една картина на силата и властта, че ние като ученици на Исус са били дадени от Исус да му име и авторитет на насипно състояние и се свързват.Исус говори за това в Матей 18: 15-18 и Йоан 20:23.

 

 

image

Картината в ляво е от енорията Англиканска църква Свети апостол Петър, Байърс Green, Англия, но символите, разбира се, от католическата църква (виж средната снимката).Изображението на центъра е от епархията на Канзас Сити, Канзас, САЩ, и на снимката в дясно е от епархия Little Rock, Арканзас, САЩ (както католическа църква).

 
image
 

Това е лесно да се намерят снимки на папата, католическата църква и нейното използване на обърнати кръстове. Просто търсене за "папа главата надолу кръст."
 

image

Тя се казва, че се наведе кръста, че папа Йоан Павел II е този образ е създаден от сестра сатаната 666 годината да се присмиват на tradional разпятието в католическата църква.

Кръстът представлява гротескна utmдrglande Исус.

Но бързо прие католическата църква, огънатата кръста като един от многото си символи за Антихриста.

Верните католици са несъзнателно се поклонили на този символ на Антихриста от 1963 г., когато папа Павел VI започна да го използвате за публичните си церемонии.

Това шпиц сега се използва от папи по много поводи.

 

image

Като се има предвид, че кръстът, че Исус Христос умря за греховете си и моите са изкривени от Сатана, а след това не е чудно, че обърнатия кръст е символ на Сатана може да се използва все повече и повече безкритично от католическата църква.

 
ЗАБЕЛЕЖКА: Хората, които са с Католическата църква и впримчени в своята система, не са лоши. Бог ги обича и иска те да бъдат спасени. Затова е важно, че ние наистина вярно новороден християни и са получили живо uppstеndene лицето на Исус Христос свидетелстват за тях на живия Исус, така че те също могат да бъдат спасени!

Този възглед, че имате всички хора, които са впримчени в лъжливите религиозни системи и религии.

Тази статия е първата вноска от нова серия от 10 части, които ще се занимават с грешката на католическата църква. Последна част, аз ще взема това, което казва Библията за католическата църква. Да, католическата църква е описан в Библията!

http://www.apg29.nu/index.php?artid=17434&hl=bg




Гласувай:
16



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 688006
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930