Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2017 15:07 - Google тихичко ви подслушва през микрофона на телефона ви! Ето къде ви записват!
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 1676 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Google тихичко, без да прави акцент на това за своите потребители, подслушва техните разговори и ги запазва в сървърите си.


И тук даже не става дума за това, което вие говорите по телефона си! Вашият смартфон ви селди дори и когато просто си лежи на масата.

Така че ако вие отдавна ползвате смартфон, то можете да прослушате вашите разговори, които Google е събирал през годините.

Компанията дори и не се опитва да скрие това, което върши. Можете да се запознаете с този факт, просто ако прочетете многостраничният Договор за ползване. Разбира се никой, никога не прави това!

Защо им е това на Google

Компанията дава цялата събрана за вас информация на своят изкуствен интелект. Той се учи как да ви разбира, предугажда и теоретически прави продуктите на Google по-удобни за вас.

Звучи като изтъркано клише, но и тук има не едно, а цели три "но"-та:

1. Тази информация може да попадне в ръцете на всеки, който съумее да разбие паролата към вашите записани разговори.

2. Тази информация може да бъде използвана срещу вас, ако ви се случи да имате някакъв конфликт с правителствотовластта.

3. Тази информация се използва за това, че пред вас да бъде показвани най-точните реклами съвпадащи с вашите интереси и по този начин да бъдете несъзнателно манипулиран.

За щастие има способ да се доберете до цялата тази информация и да я изтриете. Това можете да направите чрез специални и малко известни настройки. Трябва само да влезете в акаунта си и да изтриете всичко.


Ето го и нужният ви адрес:

- Ето ТУК се пазят всички данни, които микрофонът ви е записал от вашият телефон. Ако тук няма нищо, това просто означава, че никога не сте използвали гласовият помощник на Google, тоест никога не сте говорили по OK, Google.

- А ТОВА е пълното досие, което е събрал за вас Google, основано на това, което вие правите в интернет. Сред него има информация, кога и къде точно сте били(по-точно телефонът ви), всичко което сте търсили в интернет, всички страници, които сте отваряли.

Най-хубавото на тази функция е че можете бързо да изтриете всичко. Можете да избирате записи, които искате да унищожите, а можете да ги унищожите всичките наведнъж с един "замах". Натиснете бутона "Избери параметри за изтриване" в лявата колонка.

И обезателно покажете този пост на ваши близки, приятели и познати. Те най-вероятно не са в час с шпионажа, който Google извършва над тях.


Превод от руски език - Анонимус Инфо Агенция

http://patreot.ru/in-the-lens/875-google-




Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 690139
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930