Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2018 13:39 - ЦРУ ПРИБРА ОТКРИТИЯТА НА ГЕНИЯ ТЕСЛА!
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image

Проектът HAARP се разработва в Центъра за Военноморски изследвания (Air Force Research) близо до Gakona, Аляска .

Центърът се състои се от 360 радиопредаватели и 180 антени с височина 22 метра, заемащи площ от 14 хектара.  Излъчвайки 3600 киловата (75 пъти повече от обикновена радиостанция), комплексът е най-мощното в света устройство за въздействие върху йоносферата.

Според най-новите данни HAARP вече е върху 60 квадратни километра, на които е разгърната гигантската фазирана антенна решетка, мрежа от триста и шестдесет антенни предаватели, които заедно съставят един исполински свръхвисокочестотен излъчвател. Те излъчват радиовълни в диапазона 2,8-10 мегахерца, с обща мощност 1,7 млрд вата (по други източници – 10 гигавата), което надхвърля нивото на слънчевото излъчване в този честотен диапазон с 5-6 порядъка.

Програмата HAARP работи и с основен подизпълнител Арктика HAARP – Център за научни изследвания на министерство на отбраната и на Агенция за разширени изследователски проекти (DARPA), както и на Военновъздушните сили.

Преди да прочетете в статията подробностите, вижте на Видео какво  представлява HAARP:

Джеймс Касболт – бивш полковник от американските специални служби споделя:

На 23 май 1979 г. мой близък приятел – Фил Шнайдер, с риск на живота си ми сподели поверително, че през юни ще има огромно количество земетресения на западния бряг на Америка, породени от експеримент на HAARP  – секретно психотронно оръжие за влияние върху състоянието на йоносферата.

Дълбоко Подземните Военни Бази (ДПВБ) в този район, където Фил работи и където се провеждат изследванията с „извънземни” и проекта HAARP били затворени. Почти всички с изключение на заетите с изпитанията по HAARP били изселени в друга база.

Това със земетресенията се оказа 100% вярно, защото между 21 и 28 юни имаше най-малко 400 труса на западния бряг на Америка.

imageФил Шнайдер е геолог, структурен инженер и експерт по подземно тунелиране към американското правителство и ООН. Нает е от Националната агенция за сгурност – НАС в края на 80-те и е работил за тях до 1992 г. Бил е старши електроинженер в подземната база Лос Аламос в Ню Мексико.

Разочарован от нечовешките действия и цели на американските секретни служби и научни институти в Подземните Бази, Фил решава да проговори, за което заплаща с живота си. За разкриване на секретна информация във връзка с научните разработки и действията на американците с „извънземните”, Фил Шнаййдер беше убит от ЦРУ на 17 януари 1996 г. в своя апартамент в Уилсънвил в Портланд, Орегон.

КЪДЕ Е ОГРОМНОТО НАСЛЕДСТВО НА НИКОЛА ТЕСЛА?

В ранния следобед на 7 януари 1943 г. агенти на ФБР нахлуват в дома на Никола Тесла и изнасят целия му архив. Биографът на Тесла  Маргарет Чейни твърди, че той бил използван за създаване на специална секретна лаборатория във военната база “Райт Патерсън“.

Секретните служби поддържат версията, че архивът бил унищожен, макар че през 1979 г. е извършен опит със секретното психотронно оръжие HAARP, създадено на основата на разработките на Тесла. А през далечната 1993 г. отново се разбира, че  неговите патенти – над 7000 са в основата на военните разработки в специалния център в Гакона, Аляска.

Американските секретни научни институти използват научната разработка на Никола Тесла, че Земята притежава естествен електромагнитен резонанс. Това ще рече, че  ако от точка А бъде изпратен радиосигнал, той ще стигне до обратната страна на планетата и след това ще се върне отново до точка А.

Ако в момента, в който първият сигнал се върне в изходната точка и веднага бъде излъчен втори, двата сигнала ще се насложат един върху друг.

Никола Тесла изчислил лесно тази резонансна честота, като взел предвид скоростта на радиовълните (скоростта на светлината) и я разделил на изминатото разстояние (обиколката на Земята) – т. е. 360 000 км/сек делено на 50 000 км и се получава  7.75 или 8 Hz. 

imageПрез 1996 г. американският Сенат предвижда в бюджета допълнителна сума от $15 млн. долара за разработката на “Томографска технология за проникване дълбоко в земните недра“. Целта е нискочестотните сигнали да се използват за проникване дълбоко в земята за откриване и локализиране на скрити муниции, минерали и тунели.

„Земята може да бъде разрушена, ако се генерират вибрации в резонанс със геомагнитното й поле“– това е едно от откритията на Тесла.

Още в 1912 г. Никола Тесла обявява, че е направил откритие, което може да има унищожителен ефект, ако бъде употребено във война. В коментар от февруари същата година The World Today признава, че експериментите на Тесла в областта на телегеодинамиката се определят от някои учени като „контролирани земетресения“.

В броя си от 8 декември 1915 г. в. New York Times за първи път развива идеята на Тесла за създаването на „предавател за електрическа енергия, която може да се пренася на всякакво разстояние, да бъде в неограничено количество и да се използва за различни военни и мирни цели.“

На 11 юли 1934 г. вестник „Ню Йорк Таймс” съобщава, че Никола Тесла е разработил смъртоносно оръжие – лъч от частици, които чрез високо напрежение се ускоряват до големи скорости. Според вестника„смъртоносният лъч”, който може да праща през въздуха концентрирани лъчи от частици и да покосява милионни армии, е най-важното от изобретенията на Тесла.

На 22 септември 1940 г. във в. New York Times 83-годишният Тесла споделя пред кореспондент на вестника, че той е готов да предостави на американското правителство тайните на своята „теле-сила“, с помощта на която било възможно да се стопяват двигателите на самолетите на разстояние от 250 мили и която може да се превърне в нова „китайска стена“, която да защити САЩ от всякакви атаки.

Тексаският физик Ийстлунд е заимствал макар и да казва, че е развил идеите на Никола Тесла за „електромагнитния резонанс“, който според него имал такава сила, че би могъл да разполови Земята на две. Единственият проблем било съображението, че необходимата за тази цел честота на сигнала е близка до тази, която предизвиквала разстройства на човешката психика и нарушавала жизнените функции на животните, дори и на рибите. Това показали експериментите.

Бърнърд Ийстлунд, който познава добре откритията на Тесла, в радиоинтервю се изтървал да казва, че ако неговият проект бъде осъществен, “той ще позволи на човека да контролира и моделира по свое желание климата на Земята“.

А когато проектът бъде завършен докрай, военните ще разполагат с оръжие за предизвикване на климатични изменения по цялата планета.

imageТова можело да стане, като се изпращат относително слаби “сигнали“ към т. нар. “Пояси на Ван Алън“  (радиационните пояси около Земята).

По този начин електромагнитният резонанс на Тесла ще може да контролира огромни енергии с помощта на съвсем малки сигнали.

САЩ отдавна вече използват подобни технологии!

Във Виетнам е бил използван метод за предизвикване на проливни дъждове в тропическите гори. След края на виетнамската война започва осъществяването на два проекта  за манипулиране на урагани и на мълнии, станали известни с кодовите имена Project Skyfire и Project Stormfury.

Паралелно с това започва осъществяване на проект с кодовото название Prime Argus, чиято цел е да се предизвикват опустошителни земетресения. Проектът се финансира от Агенцията за модерни изследователски и отбранителни проекти която сега действа под съкращението ARPA.

ОРЪЖИЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.

Официално Проектът HAARP не е секретна програма и в американските медии от време на време се появяват репортажи, в които се разказва за “научните постижения“ на екипа от Гокома.

В същото време в специализирани издания като Military Space се прокрадват намеци за “използване на йоносферата за целите на Министерството на отбраната“.

В доклад AF 2025 Final Report на Военновъздушната академия на САЩ се съдържа любопитен пасаж: “Възможно е използване на предизвикани йоносферни изменения като средство за създаване на климатични аномалии и за разстройване работата на противниковите комуникации и радарни съоръжения.“ 

Физикът Даниел Уинтър от Уейнсвил, щата Северна Каролина, твърди, че високочестотните емисии на проекта HAARP могат да се комбинират с дълговълновите импулси, които земната мрежа използва за разпространяване на информация под формата на вибрации, които синхронизират “танца на живота“ в планетарната биосфера.

Уинтър нарича това геомагнетично явление “кръвоносната система на земната информация“  и твърди, че ако се съчетаят високите честоти (HF) от HAARP с естествената Изключително ниска честота (ELF) на Земята, могат да се получат непредсказуеми последици.

Ние ще продължим да ви информираме за този опасен за човечеството проект HAARP.

http://razuznavane.com/?p=7879




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495966
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031