Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2014 12:19 - Конспирацията на маите
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 4001 Коментари: 1 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Цивилизацията на маите доминира Централна Америка в продължение на почти две хиляди години, а от 9-ти век след Христа, са били изоставени големите градове на маите, и народът на маите в изчезнал. Какво би могло да се случи с тази напреднала култура? Може би маите са оставили улики за това как те надмина другите култури в областта на науката, математиката, време водене, и най-важното, астрономия? През последните години, йероглифи са били декодирани да разкрие, че маите са били в състояние да предскаже точно смени в земната ос на всеки 26000 години. Надписи върху саркофага на техния най-виден владетел, крал Пакал, разказват за пътуване до Млечния път. И сложен календар предсказва края на света през 2012 година. Най-поразително е убеждението им, че знанието се предава към тях от неземни същества, които слезли от небето. Може ли древните маи всъщност са се наговорили с извънземни посетители да планират бъдещето - и дори на самия край на света?

The Doomsday Prophecies

Маите са създали най-сложните календарни системи в древния свят, и според много учени си Long Count Calendar ще дойде към края на 21 декември 2012 година. Какво означава това за човечеството? Някои изследователи смятат, че това ще възвести завръщането на Bolon Yokte - тайнствен бог, свързан със създаването и войната. Възможно ли е това бог всъщност е извънземен, тъй като някои древни астронавти теоретици вярват? Други учени смятат, че до края на календара ще доведе до серия от катастрофални събития, които могат да застрашат самото съществуване на човечеството. Те посочват рядко галактическо подреждане, което ще съвпадне с края на календара на маите, като доказателство за предстоящо геоложка катастрофа. Ако тези апокалиптични пророчества, за да е истина докажат, ще го кажа на края на света, какъвто го познаваме? Или може да го разкрие някаква дълбока истина за произхода на човешката раса?

Сивите

Кои са същества с големи глави и огромни очи, които изглежда са били на посещение на нашата планета в продължение на хилядолетия? Известна от изследователите като "сивите", тези тайнствени същества са били изобразени в рок-изкуство и издълбани каменни фигури през вековете и по целия свят. Кой са те, на коя планета идват те и какво искат?

Aliens и мега-бедствия

Има много исторически, религиозни и митични сметки на древни цивилизации са унищожени от вулкани, земетресения, наводнения и метеори. Бог ли е, или естество да доведе до подобни бедствия? Или това е възможно, че небесни същества са имали пръст в катастрофални бедствия древния света?

Връзката Nasa

НАСА учени, бивши астронавти и тайна правителствена всички файлове точка до заключението, че не е имало контакт с извънземен живот в миналото. Изследователите проучват този и други скорошни научни доказателства, че може да представи доказателство за извънземен контакт както в скорошно и древното минало.

Тайните на пирамидите

В продължение на хиляди години, пирамиди са най-големите структури на Земята. Най-известните са били изработени в Египет и Централна Америка, но други са били открити по целия свят, включително в Китай, Африка и Индонезия. Но с каква цел е да служат на пирамидите? Учените изследват странни прилики между всички пирамиди, както и географските, стратегически и неземни връзките между тези мистериозни монументални структури.

Aliens и Bigfoot

Хората, на всеки континент са заявили, за да видите следите на Йети. И древните митове и легенди се говори за маймуноподобни гигант дебне земята. Ами ако, както Ancient Astronaut теоретици вярват, има доказателства, за да се свържете Bigfoot с чуждоземни видове, които след като са посетили Земята в далечното минало?

The Einstein Factor

Беше Albert Einstein гений? Или той е свръхчовешки? Беше му гений "на този свят", или е бил той "неземна?" Възможно ли е, като Ancient Astronaut теоретици вярват, от извънземна връзка с научен гений на известни исторически личности като Алберт Айнщайн, Галилей, Архимед и Аристотел?

Aliens и Cover Ups

През 1980 г. трима млади военнослужещи бяха изпратени в гората UK да разследва странни светлини. Съобщава Те се сблъска с космически кораб с неизвестен произход. Когато един от мъжете го докосна, той твърди, че е получил телепатично дълга поредица от двоичен код, който по-късно той е записал и преведени. Военните им наредил никога да не се говори за инцидента. Защо такива НЛО срещи продължават да се държат в тайна, и това, което може да те разкриват за нашето древно минало?

Чужденци и централи

Египетските йероглифи изобразяват използването на електрически крушки в гробници и тайници. И батерии може да са били открити сред артефакти от Месопотамия. Знаете Древните разбират електричество, и ако е така, как те откриват тази технология? Може би те са имали помощ от извънземни?

The Da Vinci Конспирацията

Може проучване на майсторски картини на Леонардо да Винчи, висококвалифицирани технически ръчно рисувани скици и частни списания разкрие знания на неземна технология и извънземни същества?

Часът пътешествениците

Възможно ли е, че наблюдения на извънземни същества или НЛО може действително да бъде доказателство за пътешественици във времето от бъдещето? И може древни астронавти действително да бъде пътешественици във времето от нашето бъдеще? Учените изследват теоретично възможността за пътуване във времето. Как може да се постигне това? И това, което може хора от 10 000 години в бъдещето приличат?

Чужденци и Dinosaurs

Angkor Wat, Камбоджа, е най-големият древен религиозен храм в света. В рамките на своите мегалитни руини, проучвания са открили изображение на даден вид на динозавър - един стегозавър. Но как биха могли древните са имали познания за животни, които традиционната наука казва, че са измрели преди милиони години? Защо са изчезнали динозаврите? Знаете една извънземна раса на същества убие динозаврите за да направи място за човечеството?

Мистерията на Puma Пунку

На близо 14000 години стар, руините на Пума Пунку са най-старите и най-объркващите по лицето на Земята. Никой не знае кой е проектирал и построил този комплекс от сложни по-заключващите блокове, а после изчезна. Изследователите проучват останките на-място в Перу и настояще нов компютър анализи. Съдебна доказателства на земята, заедно с местните митове и легенди, предлагам този сайт може да са проектирани и дори веднъж обитаван от даден вид на извънземни.

Дестинация Orion

Защо са били древните цивилизации по целия свят, така фокусирани върху съзвездието Орион? Докато учените на мястото на много земни връзки, изследователите предполагат, тази точка в нощното небе може да е бил така нареченият Stargate, или входна точка, за извънземни форми на живот. Ако извънземните са били на посещение на Земята в продължение на хиляди години, може би те са произлезли от мъглявината Орион?
image
image
image
image
image
image




Гласувай:
43



1. estirbg - Конспирация на маите ли? Вижте всъщност кой стои зад тази конспирация -
29.05.2014 20:27
http://estirbg.blog.bg/history/2012/12/09/zagadkite-na-maite-ruhnaha-21-12-2012-g-oznachava.1029020
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 690123
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4032
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930